Naša politika privatnosti

Ova Pravila o privatnosti opisuju naša pravila i postupke u vezi s prikupljanjem, korištenjem i otkrivanjem vaših podataka kada koristite web-mjesto te vam govore o vašim pravima na privatnost i kako vas zakon štiti.

Vaše osobne podatke koristimo za pružanje i poboljšanje naših usluga. Korištenjem stranice pristajete na prikupljanje i korištenje informacija u skladu s ovom Politikom privatnosti.

Prikupljanje i korištenje Vaših osobnih podataka

Podaci o korištenju prikupljaju se automatski kada koristite web stranicu.

Podaci o korištenju mogu uključivati informacije kao što su adresa internetskog protokola vašeg uređaja (kao što je IP adresa), vrsta preglednika, verzija preglednika, posjećene stranice na stranici, vrijeme i datum posjeta, vrijeme provedeno na tim stranicama, jedinstveni identifikatori uređaja i više. dijagnostičke informacije.

Ako koristite stranicu na ili putem mobilnog uređaja, možemo automatski prikupljati određene podatke, uključujući, ali ne ograničavajući se na, vrstu mobilnog uređaja koji koristite, jedinstveni identifikator vašeg mobilnog uređaja, IP adresu vašeg mobilnog uređaja, operativni sustav, vrsta korištenog mobilnog web preglednika, jedinstveni identifikator uređaja i druge dijagnostičke informacije.

Također možemo prikupljati informacije koje vaš preglednik šalje kada posjetite našu web stranicu ili koristite web stranicu na ili putem mobilnog uređaja.

Informacije za djecu

Još jedan dio našeg prioriteta je zaštita djece kada koriste internet. Potičemo roditelje i skrbnike da prate, sudjeluju i/ili prate i upravljaju vašim mrežnim aktivnostima.

farosmarathon.com ne prikuplja svjesno nikakve osobne podatke djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete objavilo ovu vrstu informacija na našim stranicama, molimo da nas odmah kontaktirate i mi ćemo učiniti sve da ih uklonimo. informacije iz naše evidencije.